Olerum Offroaders forum

Medlemsinloggning
Post Info TOPIC: Olerum Offroaders


Suzuki TIC

Status: Offline
Inlägg: 328
Datum:
Olerum Offroaders
Permalink   


Olerum Offroaders i östergötland är en helt ideell klubb som har terrängkörning som väldigt högt stående hobby.

 

Vi är en mycket ung klubb och den enda klubben med eget körområde i hela östergötland. Vi startade 2003/2004 i mycket liten skala men har efterhand växt med oanade proportioner. Idag förfogar klubben över troligen Sveriges största privata körområde och alla banor, spår och teknikhinder är under en ständigt växande och förfinande process.


Vi är idag cirka 20 medlemmar i varierande åldrar och utspridda över hela länet.
Vår vagnspark består av allt ifrån standardbetonade Suzuki-bilar till mycket extrema specialbyggen och sexhjulsdrivna militärmonster.Vår organisation är under ständig utveckling och det som driver oss framåt är det mkt stora intresset för terrängbilar och terrängkörning. För oss är det en fest för hela familjen.

 

Vårt  körområde består av mycket varierande terräng där såphala berg avlöser varandra, där anlagda teknikhinder med meterdjupa vattenpassager ställer både förare och bil på prov, där den så välkända blåleran gör det så svårt att finna fäste och färgar både människa och maskin i en klassiskt brun lerfärg.

Nu även en lite längre guidad tur på relativt orörd mark, ja för bilarna då, maskinerna har ju bökat klart där, så även några nya hyggen, där det är frikörning


När man känner att det kurrar i magen kan man besöka våran eminenta kiosk där allt ifrån kaffe och kaka till enklare måltid serveras. Allt ute i den underbara naturen eller under tak om vädrets makter tycker annorlunda. 

Nu med den uppbyggda altanen, där man har fin utsikt över ängen samt delar av området och bilparkeringen, vid behov har vi "partytält" tak och vindskydd runt räckena, även en handikapp ramp upp till denna, så har kiosken fått en rejält lyft
 

Vi har också möjlighet att campa vid varje körtillfälle där både husvagn och tält förekommer flitigt. Färskvatten och möjlighet till att spola sin bil någorlunda ren efter körning finns med.

 

Vi hoppas att även du vill komma och förära oss med ett besök och förhoppningsvis träffa någon av klubbens alla representanter.


 


Väl mött

 

/Olerum Offroaders__________________

Hellre en kråka i näsan än en skata i sängen.

Vem f*n är måtta, och varför ska jag gasa med han?

Page 1 of 1  sorted by
 
Snabbsvar

Vänligen logga in för att posta snabba svar

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard