Olerum Offroaders forum

Medlemsinloggning
Post Info TOPIC: Öppna körningar 2014 med Olerum offroaders


Medlem

Status: Offline
Inlägg: 694
Datum:
Öppna körningar 2014 med Olerum offroaders
Permalink   


Hej då är det spikat att vi kör träffar dessa datum

Hej bättre sent än alldrig, men nu kommer datumen för årets körningar

 

Torsdag till  Söndag 1-4 Maj. Skall vi göra en storsatsning och ha en fyradagars träff och klämma in Militärfordons träffen samtidigt smile 

Känns som förutsättningarna för gott väder och hela bilar är bättre på våren än på hösten biggrin

Torsdagen är det tänkt vi skall ut på en rund tur med start i Olerum och för att sedan ta oss på vägar i olika skick ner mot Ringarum över mot Valdemarsvik och sedan tillbaka till Olerum "Rosenberg, Denna dag ingår något lättare att äta efter vägen. och kommer att kosta 100 kr, detta separat från fredag till söndagens aktiviteter.

Fredag till söndag hålls vi i Rosenberg som vi brukar på de övriga körningarna, det blir kvälls körning fredag och lördag. dock längst till kl 23. på lördagen skall vi ordna med lite live musik och eventuellt något annat att att underhålla oss med, så om man väljer att deltaga i detta eller köra är upp till var och en.

Lördagen kommer vi ha den nu allt mer uppskattade kolon safarin på berget bortom ädel lövhängnet utöver den sedvanliga körningen.

Söndagen beger vi oss till Olerum Offroaders vagga, och kör en runda "kolon körning" genom skogen där och ner runt sjön, Ja naturligtvis för de som inte vill följa med på detta fullt möjligt att köra i Rosenberg som vanligt.

Skogsköket vi hade här i höstas skall förfrågas om de vill komma tillbaka och laga samt sälja mat en av dagarna annars är det Johanssonska Olerums burgare som gäller vid lämpliga tidpunkter. möjligt att vi utökar meny till att innehålla något annat vissa tider eller en dag då det kan bli mycket burgare för de som är Torsdag till Söndag annars.

Sen har ju kiosken öppet för försäljning av div godsaker samt kaffe och läsk.

Camping

Möjlighet till el finns i begränsad utsträckning vid campen. där är det lite först till kvarn som gäller, om det inte föreligger särskilda skäl, så med rätt motivering går det att boka upp ett uttag, större fordon som tex bussar mm som skall användas till boende vill vi gärna ha förhands tips om så vi kan planera campen lite i alla fall.

 

11 Juli SOT I samarbete med Peter Öjeskog

 

 

9 Augusti familjen dagen

Denna dag är vigd åt våra nära å kära, det är dagen då vi lämnar över fordonen i deras händer och själva sitter brevid, så även de får öva lite och får en känsla för vad vi sysslar med då de annars lämnas hemma, 

Vi äter något gott och har trevligt tillsammans, har man ingen i sin familj som kan komma eller kan köra så går det utmärkt att komma och vara med själv med sitt fordon och sina barn, hund, katt eller vem man nu räknar som sin familj.

 

20-21 September Olerum tvådagars. 

Vi tar bort fredagens aktiviteter, det är dock möjligt att få komma och ställa upp sin camping redan under fredagen, men det blir ingen kvälls/nattkörning under fredagen.

 

2015-01-10 Trettondags körning med årsmöte.

 

 

MVH Hasse Hansen-- Edited by H.Hansen on Sunday 16th of February 2014 03:02:29 PM-- Edited by H.Hansen on Wednesday 24th of September 2014 08:24:55 PM

__________________
GE ALLDRIG UPP ! ALLT GÅR OM MAN VILL
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard